Boottochten

Heerlijk varen op de prachtige Surinaamse rivieren

Contact

Heerlijk varen op de prachtige Surinaamse rivieren, al dan niet gecombineerd met wandelingen aan wal om meer van de Surinaamse historie te leren kennen. Ook dolfijnen spotten staan op het programma tijdens de tocht met onze Mi Gudu. 
Een ideale en ontspannen manier om meer van Suriname te zien!
Kom meer te weten over ons boeiend verleden en interessante wetenswaardigheden  over het dagelijks leven in Suriname. Wie tijdens de wandelingen aan boord wil blijven, kan in een hangmat met een drankje genieten van de wind en de golven of heerlijk zonnen op het dek. Neem een frisse, heilzame duik in de rivier want ook dat behoort alleen bij ons tot de mogelijkheden! Wij hebben zwemvesten en een zwemtrap aan boord.

U kunt kiezen uit:
de Commewijne historische plantage boot tour, een boottocht terug in de tijd. Wij bezoeken Fort Nieuw Amsterdam, plantages: Margarita, Frederiksdorp en Rust en Werk, met als toetje dolfijnen spotten en heerlijk zwemmen in de rivier.

De Dolfijn - chill tour, waarbij wij op visite zijn bij de kolonie rose dolfijnen de zgn. 'Profusu' die al jaren bij de monding van de oceaan vertoeven. Uiteraard onder het genot van verse lokale snacks en koele drankjes. 
De Sunset -chill  tour, een korte tour tijdens zonsondergang om heerlijk uit te waaien op het water. Geniet van het uitzicht op de Waterkant, koloniale huizen, de Gosslar, en nog veel meer. Ook hier ontbreekt een hapje en drankje niet.

Prijzen vanaf EUR 35,00