Palumeu

Aan de oever van de Boven-Tapanahony rivier, diep verscholen in het Amazonewoud van Suriname, ligt het indianendorp Palumeu. De Trio en Wajana Indianen leven hier nog volgens eeuwenoude tradities. Het is een fascinerend stukje regenwoud met vele stroomversnellingen, ongerepte flora en fauna met de granieten rots Poti Hill als één van de hoogtepunten.

Contact

Via wandelingen maken we kennis met het immense regenwoud en haar mysteries. Palumeu staat volledig in het teken van de natuur en cultuur. U beleeft op bijzondere wijze hoe de Trio en Wayana stammen in complete harmonie met de natuur leven; er wordt nog volop op traditionele wijze van de jacht en visvangst geleefd.

 

Het zuivere water van de Tapanahony rivier nodigt uit tot zwemmen en vissen en de beklimming van de Poti Hill heeft als bekroning een prachtig uitzicht over het omringende regenwoud. Maak kennis met het oerwoud in haar puurste vorm: een nog maagdelijk tropisch regenwoud met een scala aan biodiversiteit. Met regelmaat worden in het Surinaams Amazonegebied nieuwe planten en dieren ontdekt! 

 

Houdt u rekening met een singletoeslag van 95 euro indien u geen kamer wenst te delen.

Prijzen vanaf USD 645,00