Zonder twijfel het gezelligste en meest sfeervolle hotel en resort van Paramaribo. 'Tor' zoals het liefkozend wordt genoemd door de vele Surinamers die er graag komen dankt haar reputatie aan een ideale locatie, uitmuntende service, kwaliteit en diverse faciliteiten. Het hotel heeft een uitgesproken ambiance wat velen zowel locals als een internationale clientèle doet terugkeren. Torarica is prachtig gelegen aan de Suriname rivier met een zeer fraai aangelegde tropische tuin waar u heerlijk kunt flaneren, tennissen, relaxen in het welness gedeelte of op de pier uitwaaien. Het hotel grenst pal naast haar fraaie en deftige zus: Royal Torarica. U bevindt zich op loopafstand van het uitgaanscentrum. Ook het Fort Zeelandia, het Onafhankelijkheidsplein en het historisch centrum bevinden zich in de directe omgeving van het hotel.

Reserveren
Hotel Torarica
De confortabele standaard kamers zijn voorzien van bad/douche en toilet, airconditioning, een bureau, telefoon, TV, Wi-Fi, radio, koelkast
(eenmalig voorzien van gratis water en frisdrank), kluisje, een zitje, strijk en koffiezetapparaat.

De Executive kamers zijn ruimer met als extra's de beschikking over badjassen en  een fruitschaal als welkomsgeschenk. Op de begane grond beschikken deze kamers over een terras.

Prijs

Eenpersoonskamer
USD 128.80
 
Tweepersoonskamer
USD 151.20
 
Driepersoonskamer
USD 180.00