Over ons

Over Ons

Access Suriname Travel: de meest complete touroperator in Suriname. Uw vakantie in Suriname begint bij ons. Voor al uw tours, trips, boottours, incentives en meer.


Door onze jarenlange ervaring, als zijnde de eerste Destination Management Company in Suriname bieden wij u professioneel advies. Wij zijn een ‘one-stop tour shop’. In de loop der jaren heeft Access Suriname Travel zich ontwikkeld tot de meest prominente reisorganisatie van Suriname. Vandaag de dag staat Access Suriname Travel onder andere bekend om de boottours die worden uitgevoerd met onze eigen boot de ‘Bosrokoman’.

Sinds 2014 is Access Suriname Travel de trotse eigenaar van Danpaati River Lodge. Een prachtige Lodge aan de Boven-Suriname Rivier. Zo heeft Access Suriname Travel er niet alleen voor gezorgd dat de lodge met reuzenstappen vooruit is gegaan, ook hebben wij geïnvesteerd in een sociaal cultureel project in het nabijgelegen dorp, waardoor de kinderen kans hebben op meer ontwikkeling en er voor de volwassenen werkgelegenheid is gecreëerd. Voor ons staat duurzaam en cultureel verantwoord toerisme dan ook op de eerste plek!


Missie

Om ervoor te zorgen dat wij een hoogstaand kwalitatief product bieden aan onze gewaardeerde gasten en ervoor te zorgen dat zij met een tevreden gevoel terug kijken op de door ons uitgevoerde tours. Wij houden in acht dat elke keuze die wij maken sociaal-cultureel verantwoord als mede duurzaam is.

Visie

Wij streven ernaar om onze ervaring en expertise in de toeristische branche te vertalen naar een kwalitatief hoogstaand toeristisch product en hiermee ons te onderscheiden in de branche.

Achtergrond

9 December 1993 begon Sirano Zalman een tourbedrijf genaamd ‘Wild Coast Expeditions’. Hij voerde avontuurlijke boottrips uit naar mangrove gebieden.

De vraag naar een wijder assortiment groeide; zo is ‘Access Suriname Travel’ geboren. Vanaf toen werd alles mogelijk; rondreizen op maat, boottours, fietstours en self-drives. En ondanks dat men nu alle tours kunnen boeken bij Access Suriname Travel; van boottours, fietstours en binnenlandse reizen blijft zijn hart liggen bij de avontuurlijke expedities, die hij zelf blijft uitvoeren met de ‘echte avonturiers’.