Escape helikopter expedities

Onze ‘escape’ expedities zijn weggelegd voor een ieder die zich een aantal dagen wil overgeven aan lichaam en geest! Bij uitstek een spannende en avontuurlijke jungletour voor thrill seekers! U gaat namelijk de jungle verkennen met niets meer dan gereedschap, uw gids, hangmat een kompas en uw eigen intuïtie. U zult vrijwel onbetreden paden begaan en plekken zien waar nog nooit een mens is geweest!

Contact

Tijdens deze expedities zult u zichzelf zeker tegen komen. Dat maakt deze expeditie een ervaring om nooit te vergeten. Bent u eenmaal begonnen? Dan is er geen weg meer terug!  U vangt zelf uw vis, maaltijden worden ter plekke bereid en u wast en doucht zich in de rivier. De reis begint met een helikopter-dropping in ‘The middle of Nowhere’  Vanaf hier trekken we met kano’s door onbekende ongerepte gebieden door kleine kreken die vaak volledig overkoepeld zijn door het oerwoud.
 
Tijdens deze expedities leert u de basiselementen van het overleven. U leert zelf een kamp te bouwen om in te overnachten, vis te vangen en te koken met alleen basisingrediënten. U zult u zich in harmonie verkeren met lichaam en geest. Ook noodzakelijk, want dit zijn namelijk de enige hulptroeven die u op dit moment heeft.  U leert op unieke wijze als een team te opereren en op elkaar te vertrouwen.
U passeert spectaculaire stroomversnellingen, maakt zware jungle treks die beloond worden met een spectaculair uitzicht over het Amazone regenwoud. Een ding is zeker; u zult de natuur ervaren op een manier die u nooit eerder heeft gekend. Misschien ontdekt u wel een nieuwe diersoort. U komt met een ervaring terug die niemand u ooit af zal kunnen nemen!

Prijzen vanaf EUR 2500.00

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.