Overbridge

Een zeer geliefd recreatieoord met een rivierstrand omringd door het mysterieuze en ondoordringbare Amazone oerwoud met woudreuzen, lianen en palmen.

Contact

Niet ver van Paramaribo maar, wel midden in de jungle aan de oever van de Suriname rivier, ligt Overbridge River Resort. Een zeer geliefd recreatieoord met een rivierstrand omringd door het mysterieuze en ondoordringbare Amazone oerwoud met woudreuzen, lianen en palmen.

Op Overbridge bent u in de pure ongerepte wildernis waar de rust en stilte alleen nog wordt onderbroken door het gezang van  vogels, het kwaken van de kikkers en soms het gebrul van apen.

Slingerend tussen heuvels en moerassen, omringd door het dichte tropische woud waar de ochtendnevel mysterieus lang blijft hangen, bereikt u via een goed begaanbare weg in een uur rijden dit resort.

De luxe houten cabanas zijn voorzien van air-conditioning, modern sanitair, met stromend warm- en koud water, een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, 2 ruime bedden van 130 cm. breed, een zitje en een prachtige houten veranda met uitzicht over de kreek, het woud of de Suriname rivier. Grotere cabanas geschikt voor meer personen zijn ook beschikbaar. Het complex heeft een modern restaurant waar u dagelijks voor verse lokale maaltijden terecht kunt. Ook verschillende excursies op het water maken uw verblijf aangenamer.

Komt tot rust en geniet in luxe van de majestueuze Suriname rivier en omgeving aan dit prachtige rivierstrand.

Prijzen vanaf EUR 65,00